Terenski preizkus: PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
E
Skupni izkoristek sončne energije: --
W
Romunija
--
--
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

VRM - daljinsko spremljanje

Spremljajte, upravljajte in optimizirajte svoje sisteme Victron Energy na daljavo in zgodaj odkrijte morebitne težave z nastavitvijo opozoril in alarmov. Z najsodobnejšo rešitvijo za daljinsko spremljanje na planetu, imate vedno popoln nadzor od koder koli na svetu.

VRM je brezplačen in deluje z napravo GX, kot je Cerbo GX z internetno pobezavo ali GlobalLink 520 za manjše sisteme. 

Spremljajte

Vpogled v realnem času. Popoln nadzor

Spremljajte stanje napolnjenosti akumulatorja, porabo energije, pridobivanje sončne energije, generatorja in omrežja v realnem času. Optimizirajte pridobivanje in uporabo energije z zgodovinskimi grafikoni in podrobnimi analitičnimi poročili. Z nastavitvijo opozoril in spremljanjem alarmov zgodaj prepoznajte morebitne težave, da preprečite dokončno okvaro sistema.

Upravljajte

Namestite kjerkoli. Upravljajte od koderkoli

Preprosto preverite priklop energije s kopnega in temperature akumulatorjev, preklopite na inverter, (samodejni)zagon/izklop generatorjev ali celo nastavite mirna obdobja, da preprečite zagon generatorja sredi noči. Z VRM lahko spremenite katerikoli nastavitev, sledite alarmom, izvedete diagnostične preglede in rešite izzive od koderkoli.

Optimizirajte

Prilagodite se realnemu življenju v realnem času

Ker se okoliščine v realnem času brez omrežja vedno spreminjajo, so vpogled in ukrepanje, ki temeljita na parametrih v realnem času ključnega pomena za optimalno delovanje sistema in njegovo uporabo. Z VRM se inteligentna pravila enostavno nastavijo, tako da lahko sistem v realnem življenju reši težave v realnem času. Z vpogledom v podatke lahko uporabniki brez omrežja prilagodijo svoje vedenje porabe energije za boljše ravnovesje s pridobivanjem energije, na primer z uporabo velikih naprav le, če je velik donos sončne energije.

Proaktivne storitve vzdrževanja

Dosezite duševni mir brez omrežja

Zahvaljujoč strokovnemu znanju in izkušnjam, ki poganjajo naše povezane izdelke, nudi VRM najvišjo raven nadzora. Na daljavo je mogoče enostavno spremljati in nadzorovati več sistemov. Obiski na kraju samem niso več potrebni in kadar je to potrebno, se lahko na njih bolje pripravi. Delo z VRM pomeni nove poslovne priložnosti, kot so pogodbe za strokovnjake monterje o proaktivni storitvi in vzdrževanju.

Downloads & Support

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca