Terenski preizkus

PV Modules

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Realtime data
-- -- Lokalni čas
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,Raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Verjamemo, da je vpogled v vašo namestitev ključni dejavnik za vzdrževanje in delovanje vaših energetskih rešitev brez omrežja. Brez omrežja ne pomeni brez povezave, zato smo ustvarili GlobalLink 520. Ta naprava bo v prvih petih letih omogočila povezljivost 4G LTE-M z vsemi aktiviranimi napravami VE.Direct brez mesečnih pristojbin ali naročnin. 

Globalna povezljivost s 4G LTE-M

LTE-M je okrajšava za LTE Cat-M1 ali dolgoročni razvoj (4G), kategorija M1. Ta celična tehnologijaje zasnovana za povezovanje naprav za internet stvari z obstoječimi 4G stolpi ob nizkoenergijski uporabi. LTE-M podpira izročanja (handovers) in gostovanja, zato je to napravo mogoče uporabljati v premikajočem vozilu, kot je avtodom. V našem priročniku GlobalLink 520 preverite, če je LTE-M uradno potrjen, da je na voljo na vašem območju. Pokritost je vsak teden vse večja, ker lokalni ponudniki zagotavljajo podporo. Vaš nakup vključuje 5 let povezljivosti, zato vam ni treba skrbeti za nakup ločenega podatkovnega svežnja in SIM kartice.

Enostavno spremljanje in nadzor sistema

Vaša naprava GlobalLink 520 je opremljena z dvoje vrat VE.Direct, ki omogočata povezavo do dveh naprav VE.Direct, kot sta monitor akumulatorja BMV in/ali solarni regulator polnjenja MPPT, neposredno na VRM. Z dvema digitalnima vhodoma, ki delujeta tudi kot števca impulzov in daljinsko vodljivim relejem, je odlična rešitev za spremljanje in nadzor vaše namestitve.

Vgrajena antena

Naprava GlobalLink 520 ima vgrajeno anteno, ki je zasnovana za delovanje po vsem svetu. V kolikor pa na primer potrebujete boljši sprejem ali želite svoj modul namestiti v večnamenski kombi, lahko namestite tudi zunanjo anteno.

Victron Remote Management

Spletni portal Victron Remote Management (VRM) vam zagotavlja dostop do vaše namestitve, od kjerkoli, kadarkoli. V VRM lahko preverite stanje vaših povezanih izdelkov, podroben ogled zgodovine grafov vaše energije, izdelavo podrobnih analitičnih poročil in celo konfiguriranje samodejnih alarmov v primeru, ko gre kaj narobe.

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča, da dobite informacije o stanju v živo in konfiguriranje vseh izdelkov Victron, ki imajo vgrajen Bluetooth ali so povezani s pametnim ključkom VE.Direct Bluetooth.

Prenosi

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca