terenski preizkus

PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Podatki v realnem času
-- -- lokalni čas
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Split-cell

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Poly

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

PERC

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Verjamemo, da je vpogled v vašo namestitev ključni dejavnik za vzdrževanje in delovanje vaših energetskih rešitev brez omrežja. Brez omrežja ne pomeni brez povezave, zato smo ustvarili GlobalLink 520. Ta naprava bo v prvih petih letih omogočila povezljivost 4G LTE-M z vsemi aktiviranimi napravami VE.Direct brez mesečnih pristojbin ali naročnin. 

Globalna povezljivost s 4G LTE-M

LTE-M je okrajšava za LTE Cat-M1 ali dolgoročni razvoj (4G), kategorija M1. Ta celična tehnologijaje zasnovana za povezovanje naprav za internet stvari z obstoječimi 4G stolpi ob nizkoenergijski uporabi. LTE-M podpira izročanja (handovers) in gostovanja, zato je to napravo mogoče uporabljati v premikajočem vozilu, kot je avtodom. V našem priročniku GlobalLink 520 preverite, če je LTE-M uradno potrjen, da je na voljo na vašem območju. Pokritost je vsak teden vse večja, ker lokalni ponudniki zagotavljajo podporo. Vaš nakup vključuje 5 let povezljivosti, zato vam ni treba skrbeti za nakup ločenega podatkovnega svežnja in SIM kartice.

Enostavno spremljanje in nadzor sistema

Vaša naprava GlobalLink 520 je opremljena z dvoje vrat VE.Direct, ki omogočata povezavo do dveh naprav VE.Direct, kot sta monitor akumulatorja BMV in/ali solarni regulator polnjenja MPPT, neposredno na VRM. Z dvema digitalnima vhodoma, ki delujeta tudi kot števca impulzov in daljinsko vodljivim relejem, je odlična rešitev za spremljanje in nadzor vaše namestitve.

Vgrajena antena

Naprava GlobalLink 520 ima vgrajeno anteno, ki je zasnovana za delovanje po vsem svetu. V kolikor pa na primer potrebujete boljši sprejem ali želite svoj modul namestiti v večnamenski kombi, lahko namestite tudi zunanjo anteno.

Podpora RuuviTag

GlobalLink 520 zdaj podpira temperaturne senzorje RuuviTag. Ti baterijski senzorji so povezani prek BLE in jih je enostavno nastaviti prek VictronConnect. Vsi podatki, kot so temperatura, vlaga in zračni tlak iz senzorjev RuuviTag, bodo neposredno na voljo v VRM.

Victron Remote Management

Spletni portal Victron Remote Management (VRM) vam zagotavlja dostop do vaše namestitve, od kjerkoli, kadarkoli. V VRM lahko preverite stanje vaših povezanih izdelkov, podroben ogled zgodovine grafov vaše energije, izdelavo podrobnih analitičnih poročil in celo konfiguriranje samodejnih alarmov v primeru, ko gre kaj narobe.

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča, da dobite informacije o stanju v živo in konfiguriranje vseh izdelkov Victron, ki imajo vgrajen Bluetooth ali so povezani s pametnim zaščitnim ključem VE.Direct Bluetooth.

Prenosi

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca